Fråga Micke om pooler

Ställ mig en fråga om ditt nuvarande, kommande pool-projekt. Jag besvarar alla frågor i tur-ordning. Undrar du varför jag gillar att svara på frågor… då kan du läsa mer om det här.

Läs även

Nedan kan du läsa mer om poolkant/poolsarg som är fästpunkten mellan stommen och omgivningen. Det finns olika val av kantsten och dessa kan kombineras olika beroende på poolbeklädnad “Kantpartiet” närmast runt poolen kallas ofta för poolsarg och är ungefär 30cm.
Läs mer

Att bygga en pool är inte gratis de flesta vill göra det så kostnadseffektivt som möjligt. Ett enkelt sätt att spara in pengar är att försöka göra så mycket som möjligt själv, men som bygger på att man har möjlighet
Läs mer

Teknikrummet är var allt vatten cirkulerar för att hålla igång poolen. Via bräddavloppen kommer vattnet komma in i poolen, för att drivas på av en cirkulationspump, renas i ett filter, beroende på tillval renas med UV-ljus och automatiskt klor/salt, för
Läs mer

Om skribenten

Mikael Asp-Tjällden på poolmicke.se

Jag heter Mikael Asp-Tjällden och jag svarar på frågor om bl.a. pooler. Du kan läsa mer om mig här. Vill du ställa en fråga till mig (vore superskoj), så gör du det helt kostnadsfritt här.