Covrex för riktigt hög vattennivå?

Fråga från Oskar om Poolskydd

Hej Micke
Jag har hört talas om att det ska finnas ett lamelltäcke av typ covrex för riktigt hög vattenlinje. Nästan som overflow. Vet du något om dessa!
Mvh Oskar
Mvh Oskar

Covrex för riktigt hög vattennivå?

Micke svarar:

Exempel på lamelltäcke under marken, Covrex.
Exempel på lamelltäcke under marken, Covrex.

Hej Oskar,
Den varianten heter Covrex Highline (kallas även för Star).
-Notera att denna enheten produceras som en komplett kassett. Detta innebär att vi inte har samma slingringsmån som vi har på de flesta andra covrex modellerna. Så det breddmått som anges måste vara näst intill mm-precision. Detta är den stora utmaningen med covrex generellt, men detta detta specifikt.

-Poolskyddet/kassetten har en rostfri skiva i framkant, där sargsten kan limmas direkt mot. Man måste dock ha en lucka i ex trä över skimrarna så att dessa enkelt kan tömmas på löv etc.

-Om de detaljer som skall gjutas in sitter korrekt placerade, så är HighLine mycket enkel att montera. Inte många lösa delar, i princip en stor kassett som man sänker ner och bultar fast i poolstommens överkant.

-Modellen har vissa detaljer som helst skall gjutas in i förbindelse med att man gjuter poolstommen:
En 1½” eller 2” mittplacerad anslutning där vattnet från de bägge skimrarna går ut genom stommen (ex ett ingjutningsrör för inlopp e l) . Ingår ej.
Inlopp eller utsug för att säkra cirkulation i diket. Ingår ej.
Överfyllnadsskydd, som tillåter överflödigt vatten att rinna ut på utsidan av poolstommen. Ex ingjutningsrör för inlopp där man ansluter en 90gradare med rör i lämplig längd. Ingår ej.
Covrex Lamellpoolskydd specialproduceras och kan därmed inte ändras, bytas, avbeställas eller returneras.