fråga micke

Ingen vill göra arbetet….

Fråga från Marcus

Hej,
Köpte pool för tre års sedan – tyvärr har bolag som vi anlitade och köpte poolen av gått i konkurs. Vi har ett automatiskt lameltäcke som ej längre vill öppna sig. Dock verkar det som ingen vill hjälpa oss med felsöka samt åtgärda…..är det något du kan hjälpa oss med eller rekommenderar?
tacksam för hjälp
mvh
marcus

Svar från Micke

Hej Marcus ,

Tyvärr fylldes poolbranschen med mängder av skojare under coronaåren- dessa år var galna försäljningsmässigt och många oerfarna såg en chans att tjäna pengar på pooler för att sen gå vidare till nästa “shiny thing”. Idag jobbar dessa med något annat hett – typ solceller.
Kvar är vi seriösa leverantörer och vi får göra vad vi kan för att hjälpa, men samtidigt behöver alla ha en marginal på sitt arbete. Eftersom support är mycket tidskrävande och faktiskt inte det roligaste arbetet är det svårt att hitta andra som vill städa för dåliga leverantörers fadäser.

Vad är det för lamellskydd? Jag kan dra i lite trådar men jag vet att ingen hinner med detta innan sommaren av de jag känner. De är superstressade med egna projekt just nu. Beklagar.

mvh
Micke
PS: Läs mer om lamellskydd här.
:DS