fråga micke

Jag är intresserad av ett poolöverdarag

Fråga från Ylva från Uppsala

Hej,
Googlar runt lite grann för att leta efter ett poolöverdrag till vår pool. Fick upp er hemsida där ni beskriver ett prisvärd överdrag men det finns inget pris utsatt. Vår pool är ca 4 m x 8 m. Jag ser fram emot en återkoppling från er!
Många tack på förhand!
Mvh
Ylva

Svar från Micke

Hej Ylva ,

Har ni mycket nerfall?

Har man inte nerfall tycker jag ovanpåliggande lamellskydd är bästa skyddet för kombinationen pris/design/prestanda. De ligger betydligt billigare i pris än t.ex. pooltaken.

Ovanpåliggande lamellskydd – sirius classic
De vanligaste lamellskyddet vi säljer av dessa är Sirius Classic från Gullberg. Sirius Classic är dock inte vintersäkrad så den behöver kompletteras med vinterplåtar. Lamellerna är spröda och klarar inte att man går på lamellerna när det är riktigt kallt.

lamellskydd sirius classic

Bild ovan lånad från Tjällden AB

Det blir såklart mycket snyggare om man fäller ner lamellskyddet i poolen. Då syns inte ställningen. Men de poolskydden kostar mer. Speciellt om man då går på lite högkvalitativa skydd såsom Covrex. Dessa klarar ju vinterförhållandena. Min erfarenhet är att vill man väl sänka ner skyddet i poolen så går man på covrex.

Barcover
Barcover ligger lägre i pris än lamellskydden.

Du har fått dagsaktuella priser på dessa på mailen. Lägger inte ut dessa här för de ändras hela tiden. Min erfarenhet är att då får jag frågor på varför priserna inte stämmer senare.

mvh
Micke
PS: Här är villkoren kring ansvar och liknande för mina tips, frågor och svar på husgrunder.com och läs mer om hur jag jobbar med denna hemsidan här.

:DS