Olycksdrabbade - Tips på seriös linersvetsare

Fråga från Lisa om platssvetsad liner

Fråga från Lisa

Hej Micke,
Vi började bygga pool under försommaren 2020. Murat upp med lecablock. Sedan juni 2020 har vi varit redo för tätskikt. Juli 2020 hade vi bokat en kille som skulle komma och greja tätskikt genom att spreja polyurea. Han dök aldrig upp när han sade att han skulle, och mot hösten gav vi upp om honom. Efter ytterligare faktainsamling landade vi i att vi skulle satsa på Plats svetsad liner “after all”. Var i kontakt med en svetsare “Teknikföralla” i oktober, men bokade en tid med honom i mars. Han skulle komma v. 25. Sen meddelade han att han skulle komma v. 27,sen v. 28 och sen gick han som upp i rök. Han var här en sväng och lämnade lister, men sen gick han inte längre att kontakta. Jag försökte att både sms:a och ringa. Något måste ha hänt. Vi försökte desperat att få ngn annan att komma, men alla var givetvis uppbokade sedan länge.
Efter sommarens värmebölja och efter att mkt tid och energi lagts på att jaga linersvetsaren, beslutade vi oss för att köpa epoxyfärg och måla poolen. En tillfällig lösning, men vi ville SÅ gärna få bada 2021. Vi målade efter konstens alla regler, väntade 1,5 veckor och började fylla i vatten. När poolen var halvfylld uppstod en spricka mellan platta och lecavägg och poolen började läcka. Mycket!
Vi blev helt knäckta. Hade för typ 10:nde gången lovat barnen att de skulle få bada den här gången.

Nu ska vi åter försöka få fatt i en linersvetsaren till i höst eller tidig vår. Vi är brända och vågar inte längre kontakta ngn utan att vi vet att det är en pålitlig person. Vi byggde hus i lösvirke utan totalentreprenad 2019 – allt gick smärtfritt. Men att bygga pool har i princip knäckt oss. Kan du ge oss ett tips på hur vi bör gå vidare? Någon seriös linersvetsare som du kan tipsa om?

Tacksam för hjälp.
Mvh
Lisa

Svar från Micke

Hej Lisa,

Tack för frågan – lider med dig

Har skickat info till dig rörande en svetsare vi har bra erfarenhet av

Lycka till nu!

Med Vänlig Hälsning
Mikael Asp-Tjällden