Leif Tjälldén AB

En av Sveriges ledande poolleverantörer

Om företaget

Man är idag leverantör av:

  • Poolstommar
  • Hybridgrund
  • Platta på mark
  • Krypgrund – uteluftsventilerad
  • krypgrund – inneluftsventilerad
Leif tjällden AB, refererat till som Tjälldens, grundades 1979 och är idag ett familjeföretag som verkar från Arlöv, Skåne med fabrik i Vellinge, skåne.

Tjällden påbörjade sin resa med att ta fram och utveckla husgrunder och besitter idag över 40 års erfarenhet. Husgrunder kom att bli Tjälldens huvudsakliga omsättning, men har sedan en tid tillbaka utvecklat poolstommar, som idag utgör en majoritet av omsättningen. Tjälldens poolstomme bygger på samma princip som deras husgrunderna, välisolerad och energieffektiv. Med en välbeprövad poolstomme och hållbar kvalitet är man idag en av de ledande aktörerna på marknaden.

Företagets Webbplats: www.tjallden.se
Kontakt: 040-43 15 80
Trustpilot: Tjällden på trustpilot
Övrigt: Leif Tjällden AB är sedan 30 år tillbaka klassat som diamantföretag enligt UC.
Se lista på diamantföretag här (från 2009 – Tjällden har haft AAA sen dess också).

Tjälldens poolstomme

“Tjallden

Tjälldens poolstome kan på ett simpelt beskrivas som legoblock. Dessa block kommer förgjutna direkt från fabrik som 150cm höga, 30 cm tjocka och 50 eller 100 cm långa. Blocken är klädda i armerad betong, med cellplast som isolering i mitten. Till skillnad från många andra poolsystem minskar man här mängden betong och ökar mängden isolering, för att uppnå en energisparande och kostnadseffektiv uppvärmning av poolen. Dessa blocken placeras enkelt ut runt din pool och gjuts sedan på plats med hjälp av armering.