Pooloffert

Begär en kostnadsfri offert på pool

Offert på pool

“offert
En av de vanligaste frågorna jag får är hur mycket det kostar att bygga pool. Att bygga pool är ett väldigt komplext projekt, och det finns oändligt med tillval samt faktorer som driver kostnaden. Oftast innebär också själva poolbygget en rekonstruktion av trädgård, då altan och uteplats ska byggas, rabatter ska komma på plats och mycket annat. Med det sagt är det väldigt svårt att sätta en fast pris på vad de kostar att bygga pool. Nedan får du möjligheten att ta in en kostnadsfri offert på pool, för att se vad projektet börjar på.

Leif Tjällden AB
Leif tjällden AB, refererat till som Tjälldens, grundades 1979 och är idag ett familjeföretag som verkar från Arlöv, Skåne med fabrik i Vellinge, skåne.
Tjällden påbörjade sin resa med att ta fram och utveckla husgrunder och besitter idag över 40 års erfarenhet. Husgrunder kom att bli Tjälldens huvudsakliga sysselsättning, men har sedan en tid tillbaka utvecklat poolstommar, som idag utgör en majoritet av omsättningen. Tjälldens poolstomme bygger på samma princip som deras husgrunderna, välisolerad och energieffektiv. Med en välbeprövad poolstomme och hållbar kvalitet är man idag en av de ledande aktörerna på marknaden.

Frågor om pooloffert

Om skribenten

Mikael Asp-Tjällden på poolmicke.se

Jag heter Mikael Asp-Tjällden och jag svarar på frågor om bl.a. pooler. Du kan läsa mer om mig här. Vill du ställa en fråga till mig (vore superskoj), så gör du det helt kostnadsfritt här.