Välja färg på poolliner

Genomgång av de olika liners

Välja färg på poolliner

När det kommer till val av liner är nu nästa steg det estetiska. Oavsett om du väljer en fabrikssvetsad eller platsvetsad så finns det olika mönster, färger och kantval. 

Tjälldens säljer följande fabrikstillverkade liners

[Bild på liners ska in]

Persia serien är en mycket populär.  

 

Poollinerns färg kommer inte påverka hållbarheten på din liner. Alla är gjorda av samma kvalitet. Det som det snarare handlar om är personlig preferens. Vill man att ens pool ska bryta av uteplatsen? Eller vill man ha en mer diskret färg. En ljusare liner ger ett klarare vatten, medans en mörkare liner enklare döljer eventuell smuts. 

Det är mycket svårt att se vilken liner man kan tänkas vilja ha bara genom att titta på linerprover (se bilder ovan). Därför har vi tagit fram ett linerväljarverktyg.

Vårt verktyg för att välja Liner

I verktyget nedan kan du pröva dig fram och se vad som passar dig. Du kan även leka runt med vilken typ av omgivning.

http://srv2019.comotion.se/sinova/product/pool/

Poolkant/Poolsarg

“Kantpartiet” närmast runt poolen kallas ofta för poolsarg och är ungefär 30cm. Man kan ha olika material så som  trä eller sten som fästs i poolstommen. Du kan välja om du vill att denna ska bryta av eller smälta in tillsammans med resten av din uteplats. Trä är ett väldigt mjukt material, men som kan ge med sig lite i hållbarhet med tiden då trä och vatten ofta inte är så bra kombination. Sten är lite hårdare och obekvämare att ta sig upp på, dock längre hållbarhet och ruttnar som bekant inte.