Entreprenör i Stockholm

Fråga från Isak om entreprenad

Fråga från Isak

Hej

Först vill jag bara säga att jag älskar din sida, superbra och tydlig information. Jag har redan fått en offert från “familjen” och gillar tänker med minskad betong mm.
Undrar dock om det blir ökade kostnader för betongen då man måste fylla flera gånger? Vad är din erfarenhet?

Jag såg att du hade en fråga om tips på entreprenör, men tyvärr såg jag aldrig något namn på entreprenören..? Har du tips på sådana som lagt Tjälldens tidigare tar jag gärna emot det. Såväl för markarbeten som för själva montaget av poolen.

Vi funderar på det här med pooltak, PVC rulle eller lameller.
Covrex låter ju som bästa lösningen i mitt tycke, och då skulle vi gärna ha en nedgrävd utanför pooltrappen. Men, om jag förstår dig rätt innebär detta att man måste ha platssvetsad Liner? Det vill vi förstås gärna undvika då det verkar dra iväg kostnadsmässigt. Vad är din uppskattning att det kostar extra för en 4*8 pool med platssvetsad kontra fabriksgjord?

Området vi tänkt lägga poolen är ganska tight, ca 6,6 m I bredd – längden är bättre. Inom dessa 6,6m är det en häck på ena sidan som tar ca 0,5m. Är det ett problem med denna bredd eller kommer det funka? Lerbotten.

Stort tack på förhand!

/Isak

Svar från Micke

Hej Isak,

Tusen tack för feedback 😊

Jag kommer försöka hinna svara i närtid, ring annars på 040 43 15 80 på förmiddagarna om det är bråttom ( då vi har telefontid ).

Med Vänlig Hälsning
Mikael Asp-Tjällden