Frågor inför beställning(sluttning)

Fråga från Erik angående sutterängtomt

Jag trycker snart på beställningsknappen vad gäller en Tjälldenspool 9×4,5. Två frågor: 1. Har en sluttningstomt. På ena kortsidan blir det inte återfyllt lika mycket som på de andra tre. Blir nu orolig för de andra sidorna ska jag välja förstärkningspelare till alla sidorna? Stor prisskillnad? 2. Oavsett förstärkningspelare eller ej, kan jag gjuta bottenplatta med alla armeringsjärn eller förstärkningspelare som sticker upp och att det klarar sig till våren? Tack på förhand!

Mvh Erika

Frågor inför beställning(sluttning)

Micke svarar:

Exempel på fristående pool, här täckt i trä sammanvävd med altan
Exempel på fristående pool, här täckt i trä sammanvävd med altan

Hej Erika,

Du behöver inte vara orolig för de andra sidorna. Vi bygger många många sådana pooler. Alla i stockholm & göteborg har typ såna tomter och vi har hundratals installationer i dessa områden.

Berätta för tjejerna (Anna eller Sara) hur tomten är utformad när du gör en eventuell beställning så fixar konstruktören detta. Ofta kostnadsfritt. Det kan bli lite fler 50 block, dvs gå åt lite mer normal bockad armering & betong i värsta fall. Behövs förstärkningspelare även där berättar de det. Kostar inte så mycket, någon tusenlapp extra kanske.

Rörande gjutningen så kan det stå till våren.

Hör av dig om det är några fler frågor!

Med Vänlig Hälsning
Mikael Asp-Tjällden