Tjälldenpool och böldpest

Fråga från Kristian om böldpest

Hej! Jag sitter och gör översikt över många olika poolsystem. En liten djungel det här och upplever att många företag gör sitt bästa för att ge lite för “höga offerter”. Tjälldens system verkar vara pålitligt och jag har 3 frågor som jag hoppas du kan hjälpa mig med: 1) Hur är er erfarenhet om att Tjälldens pooler får sk “böldpest”? 2) Jag bor i Lund och vill gärna ha tips på entreprenörer som gräver ut och förbereder med markarbetet (Lund/Skåne) 3) Har ni tips om entreprenörer som gjuter grund kring Lund/Skåne Det vore otroligt tacksamt att få hjälp här. Självklart ska arbete och kompetens bli ersatt men inom rimliga gränser. Planen är att göra markarbetet och gjuta i höst (eventuellt bygga poolen) samt färdigställa nästa vår. Tycker om att vara ute i god tid :). Hoppas du kan hjälpa till!
Mvh Kristian

Tjälldenpool och böldpest

Micke svarar:

På bilden syns Tjälldens isolerade cellplastblock till grundplattan
På bilden syns Tjälldens isolerade cellplastblock till grundplattan

Tack för din fråga.

Tjällden har inga som helst problem med rapporter om böldpest. Tekniken bygger på samma byggteknik som använts för grunder (och pooler) i många årtionden. Dvs cellplast och betong. Vi har funnits i många år och byggare har byggt pooler med vårt system sen 80 talet. Så jag hade känt mig trygg där.

Här är en bra entreprenör i Lund området som vi jobbar mycket med och som kan Tjällden stommen väl. Har skickat dig kontaktuppgifterna

Lycka till nu!